1. Eweka
Beste Nederlandse provider
Eweka

2. Newshosting
All-in-one (met VPN)
Newshosting

3. Extreme Usenet
Korting buiten de spitsuren
Extreme Usenet

Handleiding: Downloaden met SnelNL

Auteur: basis aanleverd door SnelNL, uitgebreid door Binaries4all

Welkom bij de vernieuwde handleiding (tutorial) over SnelNL! SnelNL is een payserver die zich probeert te onderscheiden door het meeleveren van een eigen nieuwsreader (voor Windows en Mac) met 'streaming' mogelijkheden. Dat wil zeggen dat sommige typen mediabestanden al afgespeeld kunnen worden terwijl het downloaden nog niet geheel voltooid is. Het is niet verplicht deze nieuwsreader te gebruiken, je kunt de payserver ook gebruiken in andere nieuwsreaders. Heb je al een abonnement op een payserver waar je tevreden mee bent en wil je ook gebruik maken van dergelijke functionaliteit? Kijk dan eens naar de nieuwsreader Binreader, die dergelijke functionaliteit ook biedt.

note Let op: vind je het belangrijk om veilig en anoniem te internetten? Voeg dan eenvoudig een extra laag beveiliging toe door te internetten via een VPN voor maar een paar euro per maand.
Lees hierover meer op onze website VeiligVPN.nl

SnelNL kan 3 dagen kosteloos uitgeprobeerd worden, zonder automatische verlenging. Eens uitproberen kan dus geen kwaad.

De SnelNL streaming newsreader is exclusief voor SnelNL klanten. Zoals bij alle payservers kan je als klant van SnelNL ook een (andere) nieuwsreader naar keuze gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de SnelNL login gegevens gebruiken bij Spotnet, Sabnzbd, Grabit, Alt.binz, Newsleecher etc.

Download SnelNL streaming nieuwsreader (link opent in een nieuwe pagina)

De 'afspelen tijdens het downloaden'-functionaliteit wordt gerealiseerd door het integreren van de gratis mediaspeler VLC. Deze functionaliteit werkt met diverse videobestanden, cd's en images van bijvoorbeeld dvd's.

Naar het volgende hoofdstuk: Registreren en installeren