Extreme Usenet
Eweka
XLned

NNTPGrab - Repareren en uitpakken

Pagina 4/4 van dit artikel

NNTPGrab heeft alle bestanden, inclusief reparatiebestanden, gedownload. Het programma zal nu aan de slag gaan met het controleren, repareren en uitpakken van de bestanden, omdat we dit geactiveerd hadden bij de configuratie. Om de voortgang te zien, gaan we naar het tabblad 'Repareren en uitpakken'.

Zoals je kunt zien is NNTPGrab op dit moment bezig met het controleren van de bestanden:

Een bestand blijkt te ontbreken:

NNTPGrab zal nu gepauzeerde PAR2-reparatiebestanden uit de wachtrij downloaden, omdat we dit zo geconfigureerd hadden. Standaard werden deze gepauzeerd nadat we ze toevoegden aan de wachtrij. Er worden precies genoeg PAR2-reparatiebestanden gedownload (niet meer dan nodig) en daarna kan het repareren beginnen.

Tenslotte worden de RAR-bestanden uitgepakt (naar de downloadmap), wederom mits je dit aangegeven had in de configuratie.

Als je overigens zou willen dat de computer automatisch afgesloten wordt als NNTPGrab klaar is met al zijn taken, zorg er dan voor dat je de knop 'Automatisch afsluiten' indrukt terwijl NNTPGrab nog bezig is met downloaden.

Indien ingesteld worden na het uitpakken de overbodig geworden RAR-bestanden en de PAR2-reparatiebestanden verwijderd van de computer. De uitgepakte bestanden zijn te vinden in de ingestelde downloadmap.

Gefeliciteerd, je bent aan het einde van de NNTPGrab-handleiding gekomen!

Extreme Usenet
Eweka
XLned